Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Melisa laat haar billen vergroten
Melisa Schaufeli wilde eigenlijk haar borsten onder handen laten nemen, maar eenmaal bij de plastisch chirurg koos ze toch voor een nieuwe bilpartij. De ex-Playmate en realityster is dolblij met haar nieuwe achterwerk. “Ik vind dit echt de ideale oplossing voor mij. Ik wou eigenlijk mijn borsten doen, want die heb ik al twintig jaar”, vertelde Melisa vrijdag aan Shownieuws. “Maar toen zag ik wat nieuws: een implantaat in je bilspier waardoor het lijkt alsof je twee jaar hebt gesquat. Nou, dat wil natuurlijk elke moeder die uitgezakt is.”

Volgens Melisa waren de herstelwerkzaamheden aan haar billen hard nodig. “Vroeger waren ze echt heel mooi, maar het laatste halfjaar zijn ze echt afschuwelijk lelijk. Er zit cellulitis in, het hangt.”

Heeft Yolanthe zich een neuspiercing?
De presentatrice deelt een kiekje waarop ze een sieraad in haar neus heeft, net als haar vriendinnen. ‘Hippie hippie joy joy’, schrijft ze bij het plaatje. Eerlijk is eerlijk, nep of niet, Yo kan het hebben.

Lil’ Kleine gespot met Badr Hari

Badr Hari heeft nog even kunnen genieten van zijn laatste dagen als vrij man. De kickbokser, die vanaf april een celstraf van zeven maanden moet uitzitten vanwege een serie mishandelingen, was donderdagavond in een Amsterdamse nachtclub en liep daar de rappers Lil’ Kleine en Boef tegen het lijf. De twee waren nogal onder de indruk van Badrs aanwezigheid en plaatsten dan ook een aantal foto’s en video’s op social media, waarop ze met de kickbokser te zien zijn. Boef schrijft op Instragram: “Moet ik nog een beschrijving toevoegen?”, terwijl Lil’ Kleine de ontmoeting “legendarisch” noemt.

Bron: Shownieuws, RTL, ANP, Beeld: Shownieuws, ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook