De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim is klaar voor baby #3
Kim Kardashian wil een derde kind van echtgenoot Kanye West. Dat zegt de realityster in een preview voor de show Keeping Up With The Kardashians van volgende week. De 36-jarige Kim Kardashian zegt dat ze haar kinderen broertjes en zusjes toewenst. “Ik wil dat mijn kinderen broers en zussen hebben maar de artsen zeggen dat het niet veilig voor me is”, aldus de realityster. Kim zou volgens artsen een hoog risico hebben op problemen tijdens de zwangerschap. Toch proberen Kim en Kanye West nog een broertje of zusje te krijgen voor dochter North (3) en zoon Saint (1).

Kim heeft een bizarre verborgen talent
Kim Kardashian talentloos? Heus niet! De realityster beweert dat ze al-tijd kan ruiken wanneer iemand een gaatje heeft. TMZ confronteerde haar met haar claimen wederom bevestigde ze talent. Bekijk de video hieronder.

Bron: TMZ, RTL, Beeld: Instagram, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook