Yolanthe en Rebecca Cabau begraven strijdbijl

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen, tot daar met de erfenis van hun vader ineens abrupt een einde aan kwam. Yolanth...

Lees ook

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen, tot daar met de erfenis van hun vader ineens abrupt een einde aan kwam. Yolanthe Cabau-Sneijder en haar zus Rebecca kwamen in een heftige strijd terecht en het kwam zelfs tot een heuse rechtszaak. Het leek er zelfs even op dat de zussen elkaar nooit meer zouden zien, maar daar is nu na ruim een jaar een einde aan gekomen.

Erfenis

Nu de presentatrice zelf het emotionele tv-programma Reunited presenteert, waarin ze familieleden na lange tijd weer bij elkaar brengt, kwam ook steeds de vraag naar de situatie tussen haar en zus Rebecca omhoog. De twee leven al tijden in onmin door een erfenis die door hun Spaanse vader werd nagelaten. Volgens Rebecca zouden Yolanthe en haar man Wesley Sneijder de erfenis onrechtmatig toegeëigend hebben, wat uiteindelijk leidde tot een fikse ruzie.

Lijmen

Hoewel het ernaar uitzag dat het niet meer goed zou komen, liet Yolanthe eerder dit jaar weten stiekem te hopen op een verzoening. “Maar de bal ligt nu bij haar. Zij kan het lijmen en ik hoop dat ze dat ook daadwerkelijk doet”. De boodschap kwam al snel bij Rebecca terecht en die besloot na maandenlang geen contact te hebben, de eerste stap te zetten.

Herstel

Zo zou ze begin deze maand eindelijk naar haar zus in Istanbul zijn gevlogen om zo voor altijd een einde te maken aan de familieruzie. Volgens de zaakwaarnemer van Wesley was het een goed gesprek en ook Rebecca’s advocaat heeft positief bericht. “De ontmoeting heeft beide partijen goed gedaan en is hopelijk een opstap voor herstel van de relatie met haar zus en op termijn hopelijk ook met de andere broers en zussen”.

Zusje Xelly Cabau van Kasbergen heeft inmiddels laten weten erg blij te zijn met de verzoening tussen haar twee zussen. En dat betekent maar één ding; Rebecca mag eindelijk haar neefje Xess Xava in de armen sluiten.

Lees ook: Tv-kijkers houden het niet droog bij nieuwe programma Yolanthe

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook