Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Paris Hilton heeft de ware gevonden

De rijkeluisdochter heeft al heel wat vriendjes op haar naam staan, maar volgens de hotelerfgename is Chris Zylka toch echt de ware. “Ik ben nergens zekerder van geweest in mijn leven”. De 36-jarige blondine is dan ook tot over haar oren verliefd op het Amerikaanse model en acteur in één. “We waren al een hele tijd vrienden, de laatste zes jaar of zo. Pas de laatste maanden is het serieus en dat heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd. Hij heeft zo veel geluk gebracht”, vertelt de stapelverliefde Paris.

Ze noemt haar vriend dan ook pure perfectie en ze zou het liefst elke minuut van de dag met hem doorbrengen. Het is zelfs zo serieus, dat Paris al verder denkt. “Voordat ik mijn nichtje ontmoette, was ik vooral bezig met reizen, mijn bedrijf en merk. Maar nu ik haar ken, zo lekker in mijn vel zit en zo gelukkig ben in de liefde, kan ik niet wachten zelf een baby te krijgen”.

Justin Bieber gespot met Braziliaans model

Niet alleen Paris Hilton is helemaal hoteldebotel, ook de Canadese zanger lijkt zich on cloud nine te begeven. Justin is op dit moment in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro om even bij te komen na zijn hectische Purpose World Tour. De 23-jarige zanger lijkt zich daar prima te vermaken met al dat vrouwelijk schoon om zich heen en dan vooral met model Luciana Chamone. Justin werd samen met het Braziliaanse model in een auto gespot en de twee lijken het maar wat gezellig met elkaar te hebben. De zanger en Luciana konden naar verluidt niet van elkaar afblijven en zouden erg intieme momenten hebben beleefd. Het is nog niet bekend of dat de twee ook daadwerkelijk een relatie hebben of dat de zogenaamde romance tussen de twee puur voor één nacht was.

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv) op

Amber Heard klaagt producent aan om inzetten stuntdubbel

De actrice is woedend op producent Christopher Hanley van de film London Fields. Amber is naar eigen zeggen het slachtoffer geworden van seksuele uitbuiting, omdat de producent een stuntdubbel inzetten tijdens de naaktscènes. “De geheime opnames met deze stuntdubbel werden opgenomen met een kleine crew, nadat Heard klaar was met de opnames. De stuntdubbel doet scènes waar Heard zelf nooit mee akkoord zou zijn gegaan. Alles is er (door de producenten) aan gedaan om haar op Amber te laten lijken”, aldus de aanklacht. Toch beweren de producenten van de film dat Amber met dit voorstel akkoord was gegaan en zelfs elke keer om foto’s van de actrice vroeg, om te controleren of ze wel echt op haar leek. Amber laat het er niet zomaar bij zitten en wil een compensatie voor de geleden schade en eist dat de film niet uitgegeven wordt.

Bron: AD, NU Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook