Chrissy Teigen openhartig over onzekerheden

Dat ook modellen niet altijd perfect zijn, laat Chrissy Teigen maar al te graag weten aan haar volgers. Het 31...

Lees ook

Dat ook modellen niet altijd perfect zijn, laat Chrissy Teigen maar al te graag weten aan haar volgers. Het 31-jarige model was eerder al erg openhartig over haar postnatale depressie, maar is ook niet te beroerd om haar onzekerheden het internet op te gooien.

Emotioneel

Toen ze elf maanden geleden voor het eerst moeder werd van dochter Luna, zette dit haar leven compleet op zijn kop. “Voor velen lijkt het alsof ik de gelukkigste persoon op aarde ben”, begon ze haar essay in de Amerikaanse Glamour. “Ik was anders. Ik was kribbig tegen iedereen en had last van allerlei pijntjes. Ik had veel last van stemmingswisselingen en was bovendien emotioneler dan voordat ik moeder werd. Ik kon soms gewoon twee dagen niet eten, en voor iemand als ik die zoveel van eten houdt is dat niet normaal.”

Striae

Ook nu weer laat Chrissy zien dat ook haar leven niet perfect is en ook haar huid het soms te verduren heeft. Het model wil haar volgers dan ook graag een realistisch beeld van zichzelf weergeven, zonder met allerlei tools aan de slag te gaan om dit te verbergen. “Whatevs”, schrijft ze dan ook bij de foto waar ze haar striae laat zien. Chrissy krijgt na de geposte foto veel bijval van andere moeders en ze bedanken haar dan ook voor haar eerlijkheid en openhartigheid.

Lees: Tweede kind John Legend en Chrissy Teigen wordt jongetje

Bron: LOOK Magazine Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook