Populair Instagram-model verbaast iedereen met leeftijd

De meeste oma’s dragen nou niet bepaald de kleding die wij vandaag de dag zouden dragen en zien we al helemaal niet in e...

Lees ook

De meeste oma’s dragen nou niet bepaald de kleding die wij vandaag de dag zouden dragen en zien we al helemaal niet in een jurk lopen met een decolleté tot aan haar navel. De Servische oma Zaklina is de uitzondering op deze ‘regel’, want zij is buiten een oma voor haar kleinkinderen ook nog Instagram-model.

Age ain’t nothing but a number

Hoewel het model 47 jaar oud is en de oma is van twee kleinkinderen, zou ze ook zo voor een twintiger door kunnen gaan. Zaklina heeft op Instagram een enorm aantal volgers die haar op de voet volgen. Om haar volgers er nog maar even aan te herinneren dat ze allang geen 20 meer is, gebruikt ze veelvoudig de hashtag #grandmotherthatlovesfashion.

Inspiratie

Met het lichaam van een topmodel en de looks waar veel vrouwen alleen maar van kunnen dromen, heeft ze met 185.000 volgers inmiddels heel social media veroverd. Zaklina wordt dan ook omschreven als de meest glamoureuze oma ooit. Toch gebruikt de fashionblogger haar Instagrampagina niet alleen om mooie kiekjes van zichzelf te laten zien, maar wil ze vooral andere vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen, hoe wild die ook mogen zijn.

Ze is overigens niet de enige die op oudere leeftijd nog steeds een jaloersmakend lichaam heeft. Ook Yazemeenah Rossi weet met haar leeftijd menig vrouw te verbazen. Lees haar verhaal hier.

Bron: NSMBL Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook