Sfeer bij collega’s Humberto Tan erg gespannen

De media raakt maar niet uitgepraat over de vermeende relatie tussen Humberto Tan en Dionne Stax, maar de twee...

Lees ook

De media raakt maar niet uitgepraat over de vermeende relatie tussen Humberto Tan en Dionne Stax, maar de twee houden zelf wijs hun lippen stijf op elkaar. Hoewel het nieuws dat de tv-presentator zijn gezin zou verlaten iedereen verbaasde, was dit voor zijn collega’s en intimi veel minder onverwachts.

Appartement

De RTL Late Night-presentator zou eerder deze maand zijn gezin hebben verlaten, om zijn intrek te nemen in een appartement in Amsterdam. Eerder gingen de geruchten al dat Humberto en zijn jarenlange partner Ineke relatieproblemen hadden, maar dit keer lijkt het echt menens te zijn.

Zweven

Toch zou RTL Humberto al langer hebben gewaarschuwd. Goed ingevoerde bronnen uit de tv-wereld menen dat ze hem al langer vertelden om op te passen met zijn affaire met Dionne. “De laatste prijs die Humberto won was net iets te veel van het goede. Daardoor is hij een beetje gaan zweven”, vertelt een bron.

Sfeer

Ondanks dat zowel Humberto als Dionne niks over de situatie loslaten, zou het bij RTL inmiddels erg rumoerig zijn. Zo werd er bij RTL Boulevard niks over de hele kwestie gezegd. “Dat heeft ook te maken met de sfeer die bij heel RTL momenteel heerst. Iedereen heeft te doen met Humberto’s vrouw en kinderen, vooral voor hen stelt iedereen zich erg terughoudend op”, aldus één van de RTL-Bronnen.

Bron: Telegraaf, Limburger Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook