Mama June onherkenbaar na gewichtsverlies

Dat Mama June Shannon maandenlang aan haar lichaam gewerkt heeft, moge duidelijk zijn bij het zien van haar body transfo...

Lees ook

Dat Mama June Shannon maandenlang aan haar lichaam gewerkt heeft, moge duidelijk zijn bij het zien van haar body transformation. De 37-jarige realityster onthult in de nieuwste aflevering van Mama June: From Not to Hot haar enorme gewichtsverlies.

Marilyn 2.0

De enorme transformatie was zo drastisch, dat zelfs haar eigen kinderen even twee keer moesten kijken. Uiteraard is ‘Honey Boo Boo’ Alana Thompson maar wat trots op haar moeder. “Ze ziet er geweldig uit. Ik ben zo trots op haar”. Volgens haar heeft haar moeder nu zelfs wat weg van de overleden actrice Marilyn Monroe.

Levensstijl

Gelukkig is Mama June ook meer dan tevreden. “Ik heb er echt keihard voor gewerkt. Veel gesport en uiteraard gezond gegeten. Ik ben nu eindelijk de persoon die ik graag wilde zijn”. Naast dat ze hard aan het sporten is geslagen, heeft ze ook wat ingrepen laten doen. Zo liet ze wat vet bij haar nek, armen, rug en buik weghalen. Ook liet ze haar borsten doen en liet ze haar gebit onder handen nemen.

Ze heeft alles moeten geven, maar wat ziet ze er prachtig uit!

Lees ook: De echte reden dat Mama June zoveel afviel

Een bericht gedeeld door wetv (@wetv) op

Bron: People Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook