Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Chrissy Teigen post foto van striae

Dat ook modellen niet altijd perfect zijn, laat Chrissy Teigen maar al te graag weten aan haar volgers. Het 31-jarige model was eerder al erg openhartig over haar postnatale depressie, maar is ook niet te beroerd om haar onzekerheden het internet op te gooien.

2. Rebel Wilson showt enorm gewichtsverlies

In de populaire Pitch Perfect-films noemt Rebel Wilson zichzelf te pas en te onpas Fat Amy, maar in het echte leven strijdt de actrice zichtbaar tegen de overtollige kilo’s. En met resultaat…

3. Yolanthe Sneijder-Cabau heeft ontmoeting met zus Rebecca

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen, tot daar met de erfenis van hun vader ineens abrupt een einde aan kwam. Yolanthe Cabau-Sneijder en haar zus Rebecca kwamen in een heftige strijd terecht en het kwam zelfs tot een heuse rechtszaak. Het leek er zelfs even op dat de zussen elkaar nooit meer zouden zien, maar daar is nu na ruim een jaar een einde aan gekomen.

Laatste nieuws