De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian met North naar concert Ariana Grande

Het is geen straf om de dochter van Kim Kardashian te zijn als ze je meeneemt naar een concert van Ariana Grande. North bezocht gisteravond samen met haar moeder het concert van de wereldberoemde zangeres en mocht uiteraard even backstage een kijkje nemen. De drie dames hadden het zichtbaar gezellig met elkaar, blijkt uit de Snapchats die Kim van het drietal maakte. Al lijkt het erop dat mama het nóg leuker had dan North zelf.

De reden dat Khloé Kardashian geen bikini draagt

De blondine mag dan wel bijna 20 kilo zijn afgevallen, toch zal je haar niet zo snel in een bikini zien. Lang werd er gesuggereerd dat de reden achter Khloé’s liefde voor badpakken haar navelfobie – die heeft ze dus echt – was, maar niets blijkt minder waar. In een interview met de Britse tv-show Lorraine vertelt de blondine wat de echte reden is. “Ik houd echt van badpakken. Ik ben van mening dat ze super sexy staan en ik denk dat je niet alles hoeft te laten zien om er sexy uit te zien. Ik voel me er erg zelfverzekerd in, dus ik blijf ze altijd dragen”. Toch betekent dit niet dat ze bikini’s niet mooi vindt. “Ik zou soms willen dat ik zo’n bikinimeisje was, maar ik voel me er gewoon niet comfortabel in.

Kris Jenner niet blij met vriendschap Rob en Tyga

Nu de twee allebei niet op goede voet leven met de moeder van hun kinderen, zouden de twee steeds meer met elkaar optrekken. Momager Kris is daar allesbehalve blij mee en heeft haar zoon dan ook gewaarschuwd om niet te veel met haar schoonzoon om te gaan. Volgens haar zou hij juist de moeder van zijn kind moeten steunen en zijn problemen met haar moeten oplossen. Ze is dan ook bang dat hij zich laat beïnvloeden door de problemen die Tyga op dit moment met Chyna heeft. “Ze doet er alles aan om Rob weg te houden bij Tyga”, aldus een bron.

Bron: People, Telegraaf, Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook