Deze Temptation Island-deelneemster staat binnenkort in Playboy

Op Temptation Island mag het er dan heftig aan toe gaan, maar sinds de deelnemers weer thuis zijn, is het ook zeker niet...

Lees ook

Op Temptation Island mag het er dan heftig aan toe gaan, maar sinds de deelnemers weer thuis zijn, is het ook zeker niet stil gebleven. Regelmatig zijn de koppels, verleidsters en verleiders in het nieuws: of het nu gaat om een akkefietje onderling of zoals in dit geval; een heel sexy bericht. Niemand minder dan Rosanna is binnenkort in de Playboy te zien! Althans, zo lijkt het.

Voorproefje

Via Facebook maakte de blondine (die samen met haar vriend Niels aan het Temptation-avontuur begon), het ‘nieuws’ bekend. “Shooting day – Playboy”, schreef Rosanna bij een voorproefje van de sexy fotoshoot. Op de foto poseert ze in het zand in een pikant lingeriesetje. Gevalletje 1 april-grap of niet?

WhatsApp-gespek

Het is zeker niet de eerste keer (deze week) dat Rosanna in het nieuws komt. Dit weekend deelde verleider Alex namelijk een aantal schermafbeeldingen van zijn WhatsApp-gesprek met de blondine. Benieuwd waar dat over ging? Je lees het hier!

Beeld: Facebook, VIJF

Laatste nieuws

Zie ook