Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo ziet de broer van Temptation Islands Ken eruit
Temptation Island-deelnemer Ken laat met zijn goede looks, leeuwenmanen en zijn gouden keel menig vrouwenhart sneller kloppen. En wat blijkt nu, it runs in the family. Maak kennis met Kens broer, Martijn – Matt – Stoffers.

2. Dit Primark-jurkje heeft nu al een enorme wachtlijst

Het liefst zou je alles bij Primark in je winkelmandje gooien. Dat een geruit pasteljurkje van 15 pond binnen no time uitverkocht raakt, is dan ook niet zo heel gek. Maar dat er ook een wachtlijst voor staat…

3. Bewezen: Een uur in een warm bad staat gelijk aan sporten

Uit een onderzoek van Loughborough, dat is gepubliceerd door HLN.be, is gebleken dat een uur in een warm bad liggen evenveel calorieën verbrandt als een wandeling van 30 minuten. Vanavond dus maar even chillen in bad in plaats van dat lesje in de sportschool?

4. Huwelijk Humberto Tan in zwaar weer

Het huwelijk van presentator Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zou in zwaar weer verkeren. Weekblad Privé weet te vertellen dat de relatie zo goed als gestrand is. Tan zegt er zelf echter niets over.

5. Deze Netflix hack gaat je dag zeker weten maken

Niets gaat boven een avondje Netflix en chill. Wacht je ook met smart tot Pretty Little Liars, RiverDale en Prison Break weer van start gaan en kun je (bijna) alle films al dromen, dan gaat dit nieuws je dag gegarandeerd een stukje beter maken.

Laatste nieuws

Zie ook