Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lof voor striae-billen in muziekvideo Kendrick Lamar

Het wordt nu al de beste clip van 2017 genoemd: De muziekvideo van rapper Kendrick Lamar met zijn nummer Humble. “Ik heb verdomme helemaal genoeg van photoshop”, rapt hij. “Laat me iets natuurlijks zien zoals een kont met striae.” In beeld verschijnen ‘echte’ billen met striae en een vrouw zonder make-up. De video is al bijna 20 miljoen keer bekeken en celebs over de hele wereld prijzen de rapper.

Halfzus schrijft boek over Meghan Markle

Samantha Grant, de halfzus van de Suits-actrice, komt met een openhartig boek over het leven van Meghan, die een relatie heeft met de Britse prins Harry. “Sommige dingen zal ze niet leuk vinden. Andere dingen zal ze misschien begrijpen als ze meer volwassen is”, laat ze weten. “Hollywood heeft haar veranderd, nu is ze erop uit een prinses te worden”, liet ze eerder al weten. De moeder van Samantha beweert dat ze simpelweg uit is op geld.

Brooklyn Beckham laat eerste tattoo zetten

De 18-jarige zoon van David en Victoria Beckham deelde op Instagram foto’s van zijn bezoek aan de tatoeageshop. Op zijn rechteronderarm prijkt nu een plaatje van een indiaan.

Laatste nieuws

Zie ook