Lichaam van ‘Amerikaanse Maddie McCann’ teruggevonden 5 jaar nadat ze uit slaapkamer verdween

Isabel Celis verdween in 2012 op 6-jarige leeftijd uit haar slaapkamer in de Amerikaanse stad Tucson. Opvallend was dat...

Isabel Celis verdween in 2012 op 6-jarige leeftijd uit haar slaapkamer in de Amerikaanse stad Tucson. Opvallend was dat haar raam open stond en enkel haar knuffel nog op bed lag. De grootschalige zoektocht leverde niets op. Nu, vijf jaar later, heeft de politie haar lichaam teruggevonden.

Maddie McCann

De vader van het kleine meisje kreeg de schrik van zijn leven toen hij zijn dochter wakker wilde maken, maar erachter kwam dat ze niet meer in bed lag. Een grote zoektocht volgde al snel, zonder resultaat. De vergelijkingen met de zaak van Maddie McCann waren onmisbaar. Vijf jaar lang was er bijna geen vooruitgang in de zaak, tot afgelopen week. Politiecommissaris Chris Magnus heeft het droevige nieuws gemeld dat de stoffelijke overschot van het meisje na vijf jaar zijn teruggevonden in een afgelegen gebied in Pima County. Dat gebeurde een maand geleden al, maar nu pas heeft een DNA-analyse hun vermoeden kunnen bevestigen: het gaat wel degelijk om Isabel. Er is nog niemand gearresteerd. Het is ook niet bekend of er al verdachten zijn.

Bron: Gazet van Antwerpen, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws