Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Humberto Tan en Dionne Stax reageren voor het eerst op de geruchten
Humberto Tan en Dionne Stax domineerden afgelopen week de koppen van het showbizznieuws. Gemist? De relatie van presentator Humberto en zijn vrouw Ineke zou in zwaar weer verkeren. Weekblad Privé wist zelfs te vertellen dat de relatie zo goed als gestrand is. De presentator van RTL Late Night wordt door het blad bovendien gekoppeld aan NOS-journaallezer Dionne Stax. De twee hadden nog niet gereageerd op de speculaties, tot nu, zo laat De Telegraaf weten.

2. Waarom je nooit de waterkoker een tweede keer mag aanzetten
Als er nog een laagje water in de waterkoker zit en jij zin hebt in een kop thee, is de kans groot dat je ‘m voor de tweede keer aanzet zonder het water te vervangen. Dat kun je maar beter niet meer doen, waarschuwt de UK Tea and Infusions Association. Zo meldt Marie Claire.

3. Zangeres P!nk openhartig over post baby body
Zangeres P!nk is behoorlijk open over haar gewicht na de geboorte van haar tweede kind, Jameson Moon Hart, afgelopen december. Met haar laatste Instagrampost wil ze dan ook alle nieuwbakken moeders een hart onder de riem steken.

Laatste nieuws

Zie ook