De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Deze work-out van 11 minuten houdt Kendall Jenner in shape
Eerst was ze vooral het zusje van, maar inmiddels heeft Kendall Jenner haar eigen strepen ruimschoots verdiend. Met haar looks én figuur scoort ze hoge ogen binnen de modewereld, ne je raadt het nooit, maar dat figuur onderhoudt ze middels een work-out van slechts elf minuten. Deze work-out kost je niet alleen weinig tijd maar ook weinig spullen; pak een matje en je bent good to go. Op haar app deelt Kendall de dertien oefeningen waarmee ze in shape blijft. Bekijk de video hieronder. Wanneer ga jij beginnen?

Kim Kardashian ontkent aanval in restaurant
Kim Kardashian werd dit weekend naar verluidt aangevallen door een man bij een restaurant, volgens haar zou niets minder waar zijn. Op haar Twitteraccount helpt ze het gerucht dan ook meteen de wereld uit. “Nou @JonathanCheban belde mij net & vroeg of alles goed met mij ging. Ik zou zijn aangevallen bij Mr. Chow buiten. Dat is echt niet waar. Zulke rare geruchten”, schreef de 36-jarige.

Kim, die vorig jaar in Parijs wel het slachtoffer was van een roofoverval, had in een volgende tweet medelijden met de man in kwestie. “Een willekeurige man liep vlakbij mij en botste haast tegen mij op. Hij raakte echter de parkeermeter. Hij viel mij niet aan. Ik hoop dat alles goed is met hem!”

Blac Chyna kan fluiten naar naam Kardashian
Blac Chyna kan met Rob Kardashian trouwen, maar zijn achternaam mag ze nooit gebruiken als merknaam. Kim, Khloé en Kourtney Kardashian wisten te voorkomen dat hun mogelijke schoonzus ook onder de bekende achternaam aan de slag gaat, meldt TMZ.

Chyna en Rob, die sinds begin vorig jaar een knipperlichtrelatie hebben, hadden vorig jaar trouwplannen. Chyna, die werd geboren als Angela Renée White, liet vooruitlopend op de bruiloft alvast haar officiële naam vastleggen als handelsmerk: Angela Renée Kardashian. Kim, Khloé en Kourtney waren daar niet blij mee en tekenden bezwaar aan. Het trio beschuldigde Chyna ervan “bewust te willen profiteren van de goodwill en populariteit van het Kardashian-merk”.

Beeld: Instagram, YouTube, Bron: Happy in Shape, RTL, De Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook