Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Pauline Wingelaar pronkt met babybuik
Pauline Wingelaar verwacht binnenkort haar tweede kind. Het Gooisch Meisje is over de helft van haar zwangerschap en ze is maar wat trots op haar prachtige bump. Op vakantie in Tenerife poseert ze trots in bikini.

Badr Hari terug de cel in
Kickbokser Badr Hari is vandaag begonnen aan zijn resterende gevangenisstraf. Hij heeft eerder op de maandag in het kader van de zelfmeldprocedure gehoor gegeven aan de oproep zich te melden bij een gevangenis in Nederland, maakte het ressortsparket van het Openbaar Ministerie in Amsterdam bekend. Hari werd in oktober 2015 in hoger beroep veroordeeld tot 24 maanden cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk voor meerdere geweldsdelicten. Deze straf werd begin februari van dit jaar onherroepelijk. Hari heeft een aantal maanden in voorarrest gezeten. Hij moet nu nog iets meer dan zeven maanden van zijn straf uitzitten.

Teen Mom UK-ster Megan Ferrari bevallen
Teen Mom UK-ster Megan Ferrari (18) is bevallen van haar tweede kindje, een dochter! Zo laat ze weten op Instagram. Hoe de kleine heet, houdt ze nog even geheim. Megans relatie met haar verloofde Dylan lijkt eindelijk weer op rolletjes te lopen. In de eerste aflevering van de realityserie is te zien dat Megan erachter komt dat Dylan seks heeft gehad met haar beste vriendin, slechts één dag voor hij haar ten huwelijk vroeg. Het bedrog valt Megan zwaar, maar geeft hem een tweede kans.

Beeld: Instagram, Bron: RTL, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook