Grazia’s 100K giveaway: Superga sneakers t.w.v. €59,95

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk no...

Lees ook

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien paar gele Superga sneakers. Hoe cool!

Gaaf geel

Summer, is that you? Eén ding is zeker: geen zomer zonder vrolijke Superga sneakers aan je voeten. De SS17 collectie van het populaire Italiaanse schoenenmerk zit vol met kleur, kleur en nog meer kleur. Naast een all-rubber editie waarmee gezwommen kan worden, flatforms en slip-ons in espadrille-uitvoering, is ook de Classic 2750 in een nieuw kleurrijk jasje gestoken. Van rood en roze tot oranje en geel; voor ieder wat wils. Wij zeggen: kom maar op met de zee, strand en zomer!

Ook benieuwd naar de andere modellen en kleuren? Klik hier.

Win, win, win

Wil jij een paar té toffe Superga sneakers in zomers geel winnen? Vul ***HIER*** het winformulier in, laat je maat achter, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij ze straks aan je voeten.

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook