Grazia’s 100K giveaway: Toral buckle boots t.w.v. €189,95

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk no...

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien paar stoere Toral buckle boots. Maak kans!

Buckle boot

De schoenen van het jonge merk uit Spanje zijn handgemaakt, van zacht leer en prachtige kwaliteit. Wat wil je nog meer? En dan is de Toral SS17 collectie ook nog eens to die for: stoere designs met een Boho-chic gevoel. Mooie details maken ieder model bijzonder. Van de color-blocked sandalen met franjes tot de metallic muiltjes. Onze favoriet uit de collectie? De buckle boot. Een stoer enkellaarsje met sierriempjes, gespen en studs. Werkelijk waar overal mee te combineren: onder een zomers jurkje, of in combinatie met een skinny jeans, T-shirt en oversized spijkerjack. Alles kan, alles mag.

De rest van de collectie zien? Klik hier.

Win, win, win

Wil jij kans maken op deze musthave buckle boots? Vul ***HIER*** het winformulier in en vergeet niet je maat achter te laten. Het zou zomaar eens kunnen dat jij binnenkort deze pareltje aan je voeten draagt. Good luck!

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws