Grazia’s 100K giveaway: Metallic Sacha tasje t.w.v. €24,99

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk no...

Lees ook

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien paar metallic fuchsia schoudertasjes van Sacha.

Eyecatcher

Had je het gevoel dat er écht nog iets ontbrak in je garderobe? Zoek niet verder! Deze eyecatcher van een tas maakt jouw look helemaal af. Van boodschappen doen tot dansen op festivals, dit fuchsia exemplaar maakt van jouw simpele outfit een feestje. Mix en match ‘em met verschillende outfits. Niks is komend seizoen te gek, dus combineer hem met andere printjes en kleuren. More is more!

Je maakt je outfit helemáál af met een paar mooie schoenen en sieraden van Sacha. Bekijk hier de hele collectie.

Win, win, win

Hangt dit toffe tasje straks aan jouw schouder? Vul ***HIER*** het winformulier in en misschien steel jij binnenkort de show met dit musthave accessoire. Succes!

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook