Grazia’s 100K giveaway: Shabbies Amsterdam schoudertas t.w.v. €79,95

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk no...

Lees ook

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien paar klassieke schoudertasjes van Shabbies Amsterdam. Wauw!

Tijdloos

Door de tijdloze kleur en prachtige kwaliteit past het populaire tasje bij iedere outfit en gaat-ie jaren mee. De grove, zilveren rits geeft hem net dat beetje extra. Extra bijzonder: hij is handgemaakt in Nederland. Ook het formaat is precies wat wij vrouwen nodig hebben: niet te klein, maar ook niet te groot. Perfect voor overdag tijdens een dagje shoppen, maar ook als je ’s avonds de stad onveilig gaat maken. Need it!

De tas is goed te combineren bij veel schoenen in de collectie. Benieuwd? Klik hier.

Win, win, win

Wil jij kans maken op dit prachtige tasje? Vul ***HIER*** het winformulier in en duimen maar! Wie weet ben jij binnenkort trotse eigenaar van die klassieke pareltje.

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook