Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Stephanie Tency onder het mes
Stephanie Tency heeft nieuwe borstimplantaten gekregen, omdat ze veel last van de vorige had. Dat laat ze weten in een vlog. “De prothese was veel te hoog geplaatst. Vervolgens kreeg ik ook nog eens een infectie na de operatie, want ze waren vergeten de knoopjes uit de hechtingen te knippen. Ik heb er last van tijdens het sporten, het drukt tegen mijn spier aan, ik kan niet eens normaal op mijn zij slapen. Ik slaap al vijf jaar niet meer op mijn zij, kun je nagaan. Dus ik dacht: ‘dit kan gewoon niet meer’.”

De ex van Tim Douwsma is nu wél tevreden met het eindresultaat en voor iedereen die ook een borstvergroting overweegt geeft ze nog een tip mee: “Doe gewoon goed vooronderzoek op internet, laat je goed informeren en weet welke implantaten goed zijn.”

Dan Karaty te zien in Peking Express
Dan Karaty is de eerste mystery passenger in Peking Express. Dan Karaty reist mee met het Vlaamse duo Laura en Ann-Sophie, vriendinnen en collega’s bij de politie in België. Het duo staat onderaan in het klassement, bleek maandag na de eerste uitzending. De mystery passenger is een nieuw onderdeel in Peking Express. De bekende Nederlander of Vlaming wordt gekoppeld aan het duo dat naar huis dreigt te worden gestuurd, mits de kandidaten een groene kaart trekken uit de envelop. Voorwaarde is wel dat de bekende passagier de kandidaten helpt, zoals het vinden van een lift naar de volgende bestemming en onderdak en eten.

Karaty gaat Laura en Ann-Sophie helpen in de race, maar geeft toe dat hij nog nooit eerder heeft gelift. ”Ik heb veel mensen gesproken om tips te vragen over hoe je het beste een auto laat stoppen en wat je het beste kunt vragen als het autoraampje naar beneden gaat. Op basis van de ervaringen hier zullen we een goed plan bedenken dat werkt.” Karaty moet ook slaapplaatsen regelen voor het duo Laura en Ann-Sophie. ”Waarom niet? We zullen aan de deuren kloppen, kijken wie er vriendelijk reageert en hopelijk laten ze ons binnen.”

‘Kylie en Tyga zetten er een punt achter’
Kylie Jenner en rapper Tyga zijn tijdelijk uit elkaar. Bronnen van People zeggen dat het licht in hun knipperlichtrelatie momenteel op rood staat. “Ze hebben de neiging om zo nu en dan kleine pauzes te nemen en dan weer bij elkaar te komen”, zegt een ingewijde. ”Het is zeker mogelijk dat ze er ook nu in slagen hun relatieproblemen weer op te lossen.”

Kylie viel in oktober 2014 voor de rapper, die een kind heeft met Blac Chyna. Pas in maart 2015 bevestigden ze hun relatie.

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook