Ophef over portretfoto Melania Trump

Het was eventjes wachten, maar het Witte Huis heeft eindelijk het officiële portret van First Lady Melania Trump vrijgeg...

Lees ook

Het was eventjes wachten, maar het Witte Huis heeft eindelijk het officiële portret van First Lady Melania Trump vrijgegeven. De meningen over het beeld zijn echter heel erg verdeeld.

Portret

Melania kroop voor de lens van de Belgische fotograaf Regine Mahaux, die al vaker met de familie Trump heeft samengewerkt. De FLOTUS is gehuld in een zwarte blazer en heeft ze haar armen gekruist. Ook fonkelen er diamanten ringen aan haar vingers, want ja, diamonds are a girl’s best friend.

“Ik voel me vereerd om de rol van first lady te vervullen en ik kijk ernaar uit de komende jaren in naam van het Amerikaanse volk te werken”, aldus Trump in een kort persbericht. Het portret werd ook gedeeld via de officiële Twitteraccount van de first lady. Er werd echter heel erg gemengd gereageerd op het beeld, want waar velen zeiden dat Melanie er fantastisch uitziet, kunnen anderen niet geloven hoe erg het beeld is gefotoshopt en hoe gladgestreken ze eruitziet. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Zien: Melania Trump vóór plastische chirurgie

Bron: Metro UK, HLN, Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook