4x Tips om je lippen gemakkelijk groter te laten lijken

Als je niet geboren bent met lippen zoals Angelina Jolie, zou je de natuur ook een handje kunnen helpen. En nee, we hebb...

Lees ook

Als je niet geboren bent met lippen zoals Angelina Jolie, zou je de natuur ook een handje kunnen helpen. En nee, we hebben het dan niet over botox, fillers of andere vormen van plastische chirurgie. Make-up-artists hebben nu namelijk onthuld hoe jij zelf met make-up je droomlippen met veel meer volume kunt creëeren. Maak je aantekeningen?

1. Ga voor een nude, roze of perzik tintje lippenstift
Volgens celebrity make-up artist Matin zorgt een lichtere lippenstiftkleur voor een voller effect van de lippen. “Toch moet het product wel donkerder zijn dan de huidskleur, omdat het de lippen anders doet wegvallen. Een beige, roze of perzik-kleur lippenstift doet wonderen voor vollere lippen.”

2. Vergeet de hoekjes niet
Als je een donkerder lippotlood gebruikt voor de buitenste randjes van de lippen, en een lichtere kleur aan de binnenkant, creëer je volgens Matin een optisch voller effect.

3. Een knipoogje naar naturel
Volgens Lori Leib, creative director bij Bodygraphy Professional Cosmetics, is de ultieme tip voor vollere lippen: een lipproduct gebruiken die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. “Blijf bij een natuurlijke lipkleur; niet te bleek of te fel.”

4. Bruin geeft een boost
Leib: “Mijn favoriete hulpmiddel om een vollere lip de creëeren is een lippotlood. Ik gebruik een bruin potlood rond de randjes van de lippen. Ik ga dan wel een klein beetje over de randjes heen. Daarna vul ik de lippen op met een roze-bruine kleur.”

Lees ook: Zó ziet de duurste lip art ter wereld eruit

Bron: NewBeauty, Marie Claire Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook