Onthuld: Mensen met deze haarkleur zijn het beste in bed

Tja, je weet wat ze zeggen: blondes have more fun. Maar als het om sex gaat zijn het de brunettes die het laatst la...

Lees ook

Tja, je weet wat ze zeggen: blondes have more fun. Maar als het om sex gaat zijn het de brunettes die het laatst lachen. De datingwebsite IllicitEncounters.com startte namelijk een kleinschalig onderzoek onder haar bezoekers en deed een paar bijzondere ontdekkingen.

Brunettes

Voor het onderzoek kregen duizend mannen en vrouwen door middel van een poll verschillende vragen voorgeschoteld. En wat bleek? Maar liefst 58 procent van hen gaf aan dat brunettes het beste zijn in bed. Naast het feit dat blondines lager scoorden in de slaapkamer, gaven de respondenten ook aan dat mensen met blond haar sneller vreemdgaan. Maar liefst 54 procent beoordeelde hen als meest ontrouw, terwijl 26 procent van de respondenten hun stem gaf aan brunettes. Zwartharigen kregen daarentegen 12 procent van de stemmen en 8 procent ging naar roodharigen.

Meer feitjes

Daarnaast deed de website nog een aantal bijzondere ontdekkingen. Komen ze:

1. Een kwart van de vrouwen gaf aan dat ze met een man naar bed zouden gaan die ze niet zo aantrekkelijk vinden als ze met hem kunnen lachen.

2. 36 procent van de respondenten onthulde dat de onzekere mensen met wie ze gedatet hebben vaak beesten in bed waren.

3. Een paar goede dansmoves bleken geen musthave te zijn. Zo gaf driekwart van de vrouwen en 63 procent van de mannen aan dat de persoon met wie ze de leukste tijd in de slaapkamer hadden, vaak een vreselijke danser was.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook