Voetbalvrouw deelt vlak na bevalling foto’s van haar buik

Rebekah Vardy (34) is getrouwd met de Engelse profvoetballer Jamie Vardy en is moeder van vier kinderen. Op social media...

Lees ook

Rebekah Vardy (34) is getrouwd met de Engelse profvoetballer Jamie Vardy en is moeder van vier kinderen. Op social media werd zij overspoeld met negatieve reacties van fat-shamers die vonden dat zij na de geboorte van haar vierde kindje nog veel te dik was. Rebekah was het zat dat iedereen er maar vanuit gaat dat je enkele weken na je bevalling weer een plat buikje moet hebben. Ze besloot een post-bevallingsshoot te doen en al haar negatieve volgers een poepie te laten ruiken, maar ook om een inspiratie te zijn voor vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als zij.

Mommy

Op de foto’s van de fotoshoot zien we een hele trotse moeder met haar pasgeboren baby’tje en een lichaam waar ze enorm trots op is. Ze zegt: “Ik heb een bobbelige buik, dikkere benen, een rimpelige huid en striae, net als iedere vrouw die net een baby heeft gehad. Er ligt zoveel onrealistische druk op vrouwen vandaag de dag om hun figuur binnen no-time terug te krijgen, alleen omdat zoveel bekende vrouwen dat ook hebben. Ik doe het gewoon met een hele dikke laag make-up en een corrigerende onderbroek aan.”

De foto’s van de prachtige photoshoot zie je hier, hier, hier, hier en hier.

Bron: Happy in Shape, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook