Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lieke van Lexmond deelt nieuwe babyfoto

Lieke beviel zondag van haar tweede kind, zoontje Zef. Dat betekent: heel veel zoete babyfoto’s de komende tijd! Op Instagram heeft ze een kiekje van Vik met zijn pasgeboren broertje gedeeld. Wij smelten.

Monique rouwt om hond

Vandaag is een verdrietige dag voor de vriendin van André Hazes. “Vandaag heeft de hondenhemel er een lieveling bij. Doenie’s vriendje Doerak is vandaag over de regenboogbrug gegaan. Het is zo confronterend hoe alle vriendjes en vriendinnetjes die zij op haar levenspad van de afgelopen 13 jaar is tegengekomen in de afgelopen jaren zijn weggevallen. Zij is als enige over van alle lieve woeffies die er vanaf het begin, 13 jaar geleden, bij waren. Doerak was haar oudste vriendje”, schrijft ze.

Fajah Lourens pronkt met in shape billen

Fajah voelt zich lekker in haar vel en dat mag iedereen weten. “STRAK….. ik ben weer op de goeie rit. Goed eten, geen alcohol, elke dag cuppen, 5 dagen per wk sporten en ik voel me STERK. The summer is coming”, schrijft ze bij een foto van haar booty. Looking good!

Laatste nieuws

Zie ook