De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian doet heftige onthulling over haar lichaam

In haar realityshow is ze openhartig over haar zware zwangerschappen en het overwegen van een draagmoeder. Ze vertelt dat haar twee vorige zwangerschappen erg zwaar waren. Ze werd gediagnostiseerd met pre-eclampsie: Een aandoening waarbij je een erg hoge bloeddruk hebt, wat ernstige complicaties kan veroorzaken bij zowel moeder als kind. Bij haar beide zwangerschappen bleef de placenta aan de baarmoederwand vastzitten, waardoor deze beide keren operatief verwijderd moesten worden. Hier heeft Kim blaasproblemen van gekregen, en moest operatief het littekenweefsel laten verwijderen.

Kylie en Tyga wonen niet meer samen

Eerder deze week ging het gerucht dat Kylie Jenner en Tyga geen stel meer zijn. Dat is volgens een bron niet waar, maar ze hebben wel besloten om na tien maanden niet meer samen te wonen en elkaar wat ruimte te geven, schrijft US Weekly. “Tyga vindt dat hij wordt gekleineerd in de show”, laat de bron weten. “Maar hij is haar eerste grote liefde en ze spreken elkaar nog elke dag.”

Laatste nieuws

Zie ook