Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptations Rosanna in ziekenhuis beland na wilde avond

Nu het einde van Temptation Island bijna in zicht is, worden er steeds meer onthullingen over de kandidaten gedaan. Zo zouden verleider Alex en Rosanna het tijdens de laatste avond in de villa wel heel erg gezellig hebben gehad.

2. Bruiloft Caroline de Bruijn en Erik Vogel gaat niet door

Het huwelijk van GTST acteurs Caroline de Bruijn en Erik Vogel gaat niet door. “Erik en ik zijn tot het besef gekomen dat we, zonder in het huwelijksbootje te stappen, al gelukkig genoeg zijn.”3. Oma breit haaiendeken voor kleinzoon, maar vergeet belangrijk detail

Iedereen kent wel een oma die al haar kleinkinderen voorziet van gebreide truien, sokken en sjaals. Toen een jongen aan zijn oma vroeg of zij voor hem een haaiendeken wilde maken, wilde zij dit uiteraard met alle liefde voor hem breien. Maar toen de deken eindelijk klaar was, stond haar kleinzoon een onvergetelijke verrassing te wachten.

Laatste nieuws

Zie ook