Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Catelynn Lowell haalt zwangerschapsgrap uit

Teen Mom-ster Catelynn heeft zich een hoop woedende fans op de hals gehaald. “Proud to announce a new baby Baltierra”, schreef ze bij een foto van een echo, tot grote vreugde van haar volgers. Ze werd massaal gefeliciteerd. Later bleek het om een grap te gaan. “Just kidding. But I would love one soon”, schreef ze daarna. Niet zwanger dus, maar wel een zwangerschapswens.

Proud to announce a new baby Baltierra @tylerbaltierramtv

Een bericht gedeeld door Catelynn Lowell (@catelynnmtv) op

Social media Beyoncé miljoen per post waard

De zangeres heeft niet de meeste volgers op Instagram (ze staat slechts op de 22e plek), maar is wel de invloedrijkste ster op social media. Iedere post van haar heeft een potentiële commerciële waarde van een miljoen dollar. Selena Gomez eindigde op de tweede plaats in de lijst. Haar posts zouden zo’n 775.000 dollar per stuk waard zijn.

Lena Dunham succesvol geopereerd aan endometriose

Na de vijfde operatie in een jaar heeft Lena goed nieuws gekregen: de endometriose, een aandoening waarbij het baarmoederslijmvlies zich buiten de baarmoederholte bevindt, waar ze jarenlang aan leed, is verdwenen. “Toen ik bijkwam, kreeg ik iets te horen dat ik niet verwachtte, misschien wel nooit: er waren geen sporen meer van endometriose. Na mijn operaties en de hormoonbehandeling was ik vrij van de ziekte”, schrijft ze.

Laatste nieuws

Zie ook