Grazia’s 100K giveaway: INTIMACY Sheer eau de parfum via ICI PARIS XL t.w.v. €39,95

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk no...

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien keer INTIMACY Sheer eau de parfum (30ml), exclusief te koop bij ICI PARIS XL. We love!

Sensuele zomer

Nog op zoek naar de ideale parfum om een onweerstaanbare indruk achter te laten? Zoek niet verder. INTIMACY is een nieuwkomer in de wereld van parfum, maar zeker eentje om te onthouden. Intimacy gebruikt de allermooiste ingrediënten van de luxe parfumerie voor een unieke geur. Een sensuele bloemengeur, samengesteld rond de Kazanlak-roos en geslepen door noten van jasmijn, kamperfoelie, kweepeer en cognac vormen de basis van deze vrouwelijke geur. Maar ook de prikkelende noten van kardemom en roze peper die zich vermengen zich met de frisheid van bergamot, mandarijn en citroen komen erin terug. Vrouwelijk, sensueel en onweerstaanbaar. Need we say more?

Meer geuren, skincare en make-up shoppen bij ICI PARIS XL? Klik hier.

Maak kans!

Kans maken op INTIMACY Sheer zodat je gegarandeerd ieder moment van de dag onweerstaanbaar ruikt? Vul ***HIER*** het winformulier in en wie weet kun jij je straks ieder moment van de dag in hullen in deze sensuele parfum.

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws