Bella Hadid onder vuur na foto op Instagram

Als je dacht dat modellen alleen maar leven op quinoa en havermout, dan heb je het toch echt mis. Zo liet Gigi Hadid&nbs...

Lees ook

Als je dacht dat modellen alleen maar leven op quinoa en havermout, dan heb je het toch echt mis. Zo liet Gigi Hadid al in verschillende interviews weten een grote fan van burgers te zijn en ook zusje Bella wordt regelmatig met een calorierijke snack gespot. Toch krijgt het succesvolle model erg veel kritiek over zich heen, want ondanks haar cheat meals is de brunette volgens haar volgers wel heel erg veel afgevallen.

Kritiek

Dat de foto’s van Bella op Instagram veel bekijks krijgen, blijkt wel uit het feit dat het model maar liefst 11,8 miljoen volgers heeft. Waar ze normaal geprezen wordt voor haar indrukwekkende lijf en fashionable outfits, krijgt het model op dit moment een stortvloed van kritiek over zich heen.

“Je hebt een voorbeeldfunctie maar je bent graatmager, hoe kun je dit een gezond lichaam noemen?” en “Ga alsjeblieft wat eten, jonge meisjes zien jou als hun voorbeeld”, zijn slechts een greep uit de vele negatieve reacties. Op de foto poseert het model in een rode bikini en is volgens haar fans duidelijk te zien dat ze flink is afgevallen. Volgens hen zou Bella hierin te ver zijn doorgeslagen en ziet ze er ongezond uit.

Vakantie

Toch krijgt het model ook veel positieve reacties. Zo vindt een deel van haar fans dat het model er perfect uitziet en dat ze zich niets van anderen moet aantrekken. Het topmodel heeft zelf nog niet gereageerd op alle commotie en geniet ondertussen lekker van haar welverdiende vakantie.

Lees ook: Zo zag Bella Hadid er voor alle plastische chirurgie uit

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook