Temptation Island-verleider Alex beleeft heftige nacht met Rosanna

Nu het einde van Temptation Island bijna in zicht is, worden er steeds meer onthullingen over de kandidaten gedaan. Zo z...

Lees ook

Nu het einde van Temptation Island bijna in zicht is, worden er steeds meer onthullingen over de kandidaten gedaan. Zo zouden verleider Alex en Rosanna het tijdens de laatste avond in de villa wel heel erg gezellig hebben gehad.

King Kong

In de aflevering die morgen pas in Nederland te zien is – tenzij je zo’n grote fan bent en een RTL premium account hebt genomen – wordt steeds duidelijker wat er allemaal gaande is. Hoewel Rosanna tijdens de laatste aflevering goede beelden te zien kreeg van haar vriend Niels, zou ze diezelfde avond flink los zijn gegaan met ‘King Kong’ Alex. En dat zorgde voor de nodige spanning.

Goed gesprek

Wanneer de cameraman de kamer van Alex binnenkomt, ontdekt hij dat de verleider niet alleen heeft geslapen. In zijn bed ligt namelijk niemand minder dan Rosanna. “Ze kwam gewoon voor een goed gesprek”, zegt een ietwat sarcastische Alex. Maar wanneer Rosanna zijn kamer verlaat, klinkt het heel anders uit de vrijgezellenkamer. “Ze besprong me gewoon, ik kon niet eens nee zeggen. Ik voelde me bijna misbruikt.”

Ruig

Verleidster Saartje verklapt dat de twee zeker een heftige avond in de slaapkamer hebben gehad. Volgens haar zou Rosanna zelfs naar het ziekenhuis gebracht zijn. “Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper stappen. Zelf heeft Rosanna mij verteld dat het er nogal ruig aan toe ging.” Ook een anonieme bron bevestigt het verhaal van Saartje. “Alex is groot geschapen en door de alcohol had de hartstocht de overhand genomen, waardoor Rosanna na afloop dringend verzorging nodig had. Ze heeft afgezien.”

Betekent dit dat Alex woord heeft gehouden nadat hij Rosanna’s vriend Niels vertelde ‘vieze dingen’ met zijn meisje te gaan doen?

Lees ook: Drama! Temptations Niels heeft naaktfoto’s van Alex gelekt

Bron: HLN.be, Shownieuws Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook