Waylon gespot met ex

Na dik een jaar verkering gingen Joëlle Witschge en Waylon in 2015 uit elkaar. Nu zijn ze weer samen gesp...

Lees ook

Na dik een jaar verkering gingen Joëlle Witschge en Waylon in 2015 uit elkaar. Nu zijn ze weer samen gespot.

Nieuw leven?

Story-fotograaf Edwin Smulders spotte de twee samen. Volgens het weekblad lijkt het er wel heel erg op dat ze hun liefdesrelatie weer nieuw leven hebben ingeblazen.

De zanger sprak destijds zelfs nog over een kindje samen, waardoor de breuk onverwachts aankwam voor de buitenwereld. Exclusief aan Grazia gaf Joëlle opheldering over de break-up. “Het was vanaf het begin af aan duidelijk dat we totaal verschillend zijn. We hebben geprobeerd om elkaar daarin te vinden. Maar je leert elkaar steeds beter kennen, zeker als je gaat samenwonen, en dan blijkt steeds meer dat je andere ideeën over het leven hebt”, vertelde ze. “Er is niets heftigs voorgevallen. We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan.”

Vorige maand ging het gerucht dat The Voice-coach was gevallen voor de charmes van Miss Nederland Zoey Ivory. “Het is onzin. Ik zat op de tribune bij The Voice of Holland
en Waylon kwam me gewoon even een knuffel geven. Meer niet. We kennen elkaar alleen een beetje van social media. De rest is bij elkaar verzonnen”, reageerde Zoey.

Lees ook: Waylon in tranen tijdens The Voice

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook