Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 5 t/m 11 april 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilDeze week wil je ’s avonds je...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 5 t/m 11 april 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Deze week wil je ’s avonds je nagels van een lakje voorzien, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De kleur die je in gedachte had, is hartstikke uitgedroogd en tijdens het lakken presteer je het al je vingertoppen mee te kleuren. Klap op de vuurpijl? Juist, drie deuken in je kersverse lak. Afhalen, volgende week weer proberen.

STIER 21 april – 21 mei
Je werkt jezelf weer eens een slag in de rondte, en als je op een avond huilend op de bank zit omdat het je allemaal te veel is, weet je dat het nu echt anders moet. Meteen een afspraak met je baas inplannen, Stier, en samen nieuwe spelregels afspreken. Regel 1: jij werkt voorlopig alleen nog maar tijdens werktijd.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Oké, deze week gaat het gebeuren: een sportschoolschema waar je je aan gaat houden. Het staat duizend procent vast dat je deze keer doorzet. Je hebt namelijk een stok achter de deur in de vorm van een vriendin met dezelfde ambities. En als iets motiveert, dan is het wel pittige competitie. Let the games begin.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Doet hij opzettelijk afstandelijk? Waarom verrast hij je nooit met iets leuks? Is hij eigenlijk wel zo interessant als je dacht? Kortom: je twijfelt. Behoorlijk. Of eh… Ben je hem misschien langs een wat onrealistische meetlat aan het leggen? Hollywood-films zijn geen goede afspiegeling voor relaties, hè? Get real!

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je leest deze week een artikel over iemand die vrijwilligerswerk doet, en even denk je: wat ben ik toch een egocentrisch monster. Dat is natuurlijk een beetje overdreven, maar goed, het zou iedereen sieren om vaker wat goeds voor een ander te doen. Dus of je je nou meldt bij de egeltjesopvang of een tientje overmaakt aan het KWF: be you, be good.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Niets zo leuk als kleding kopen voor een Speciale Gelegenheid, en je neemt het er deze week dan ook van. Je hebt maar één jurk nodig, maar dat weerhoudt je er niet van om er zes te bestellen, én een middagje te shoppen. Maagd, streng zijn! Het is niet handig om straks een kast vol prachtige, nutteloze jurken te hebben.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Deze week besluit je dat je zin hebt om iets nieuws uit te proberen in de avonduren – een hobby, zo je wilt. En als je na een online-speurtocht kijkt naar het lijstje mogelijkheden dat je hebt samengesteld, vind je dat je een vreemde selectie hebt gemaakt. Maak je niet druk Weegschaal, haken is echt niet raar.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Op de gezonde toer gaan heeft je veel geld en vooral veel weggegooid voedsel gekost, dus vanaf deze week ga je het anders aanpakken. Boodschappen doen? Alleen kopen wat je nodig hebt. Restjes? Verwerken tot een maaltijd en invriezen. Je bankrekening? Die is aan het eind van de maand weer blij met je.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je zit deze week een avond aan de keukentafel met je beste vriendinnen, en ineens hebben jullie een geniaal idee voor een bedrijf. Je bent ervan overtuigd dat dit een succes gaat worden, maar dan moeten jullie er wel allemaal voor gaan. Zeg Boogschutter, waarom trek jij de kar niet?

STEENBOK 22 december – 20 januari
Notities in je telefoon. Papiertjes op je bureau. Screenshots van dingen die je moet onthouden. Werkelijk overal bevinden zich beginsels van lijstjes met zaken die je nog moet of wilt doen. Gevolg: pure paniek, want je bent het overzicht kwijt. Dagje vrij nemen om alles uit te zoeken, zodat je weer verder kan, Steenbok?

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je bent een soort puppy on the loose, Waterman. Je rent van de een naar de ander, snuffelt aan elk kruis dat je tegenkomt, en dan zie je verderop weer iemand die je aandacht trekt en storm je daar op af. Nou is iedereen dol op puppy’s, maar die ene hondstrouwe golden retriever heeft het er lastig mee. Je weet precíes wie we bedoelen.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je ziet deze week een fragmentje Say Yes To The Dress voorbijkomen, en wilt niets liever dan dat Randy Fenoli jou nu eens in een prachtige trouwjurk helpt. Niet dat je die nodig hebt, maar goed. Plan B: je kunt ook gewoon online je slag slaan en wat witte jurkjes in je shopping bag knikkeren. Bíjna zomer, toch?

Laatste nieuws

Zie ook