Viral: De buurvrouw van Ivanka Trump tijdens protest

Toen Donald Trump zijn geliefde New York verruilde voor Washington D.C., verlieten ook zijn dochter Ivanka en haar...

Lees ook

Toen Donald Trump zijn geliefde New York verruilde voor Washington D.C., verlieten ook zijn dochter Ivanka en haar gezin hun stulpje in de Amerikaanse wereldstad. De 35-jarige ging haar vader achterna, maar wist zichzelf niet bepaald geliefd te maken in haar nieuwe buurt.

Dance party

Afgelopen weekend wisten veel Amerikanen het huis van de presidentsdochter en haar man Jared Kushner te vinden, toen zij met een zogenoemde dance party een duidelijke boodschap aan het koppel wilden overbrengen. Honderden LGBTQ’ers verzamelden zich voor het riante optrekje van de familie, iets wat ook Ivanka’s buurvrouw opviel.

Viral

Hoewel het niet bekend is of de presidentsdochter thuis aanwezig was, kwam haar buurvrouw toch even kijken wat er allemaal gaande was. Met haar enorme fluffy jas, een glas witte wijn en nog net geen popcorn in haar handen, wist ze binnen een mum van tijd viral te gaan. Volgens vele Twitteraars was het een fantastisch gezicht en vonden ze het geweldig dat ze de protesten kwam aanmoedigen. Al was het niet helemaal duidelijk of dat ook daadwerkelijk haar bedoeling was.

Gelukkig heeft de populaire buurvrouw inmiddels duidelijkheid gegeven. “Ik was aan het eten met mijn man en mijn 94-jarige vader.” Toen ze hoorde dat het in haar straat steeds drukker werd, besloot ze een kijkje te gaan nemen. “Alle mensen uit de straat stonden voor hun huis te kijken en te lachen. Er zaten hele goede dansers tussen de menigte.”

Lees ook: Alles wat je moet weten over Donald Trumps jongste dochter Tiffany

Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook