Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Estavana moet met keizersnede bevallen’

Over twee maanden is het zover: dan bevalt Estavana van haar eerste kindje. Volgens een verloskundige is de kans groot dat de handbalster voor een keizersnede kiest, in verband met het heftige auto-ongeluk waarbij ze betrokken raakte in 2009. “Doordat ze dan toch zelf druk moet opvoeren tijdens het persen, kan dat zich uiten in de vorm van zenuwpijn, soms zelfs een lichte vorm van verlamming.”

Spears krijgt Radio Disneys eerste Icon Award

Britney Spears keert na 23 jaar terug in de spotlights van Disney. De zangeres mag binnenkort de allereerste Icon Award van de Radio Disney Music Awards in ontvangst nemen, meldt E! News.

Twee extra afleveringen voor Will & Grace

De Amerikaanse televisiezender NBC heeft twaalf in plaats van tien afleveringen besteld van de serie Will & Grace. NBC liet in januari weten dat de populaire comedyserie terugkeert bij de zender na een afwezigheid van ruim tien jaar.

Laatste nieuws

Zie ook