Rosanna reageert op geruchten heftige Temptation-nacht

Oh oh oh, de Temptation-saga continues. Met de laatste aflevering van Temptation Island voor de boeg draait de geruchten...

Lees ook

Oh oh oh, de Temptation-saga continues. Met de laatste aflevering van Temptation Island voor de boeg draait de geruchtenmolen op volle toeren. Gister kwam het schokkende nieuws naar buiten dat de nacht tussen Rosanna en ‘KingKong’ Alex zó wild was, dat Roos zelfs een bezoek aan het ziekenhuis zou hebben gebracht. Nu reageert de wel/niet vriendin van Niels zelf op de wilde verhalen.

Ruige nacht

Verleidster Saartje weet het zeker en is degene die een flinke draai aan het rad van Temptation-verhalen heeft gegeven. Zij verklapte gister dat Roos en Alex een heftige avond hebben gehad, waarna Rosanna naar het ziekenhuis moest. “Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper stappen. Zelf heeft Rosanna mij verteld dat het er nogal ruig aan toe ging.” Ook een anonieme bron bevestigt het verhaal van Saartje. “Alex is groot geschapen en door de alcohol had de hartstocht de overhand genomen, waardoor Rosanna na afloop dringend verzorging nodig had. Ze heeft afgezien.”

“Er staan overal leugens over mij”

Nu reageert Rosanna zelf op de leugens. Ze doet alle verhalen af als onzin en wil zich niet verlagen tot dit lage niveau. In RTL Boulevard zegt ze: “Ik werd vanochtend wakker en ik dacht ‘oh nee, wat is dit nou weer’ ik weet niet wíe hier achter zit, welk triest persoon, ik weet niet zo goed wat ik er over moet zeggen, ik vind het gewoon heel jammer hoe mensen zijn en ja, ik ben benieuwd naar de volgende roddel. Misschien dat ik zwanger ben?” Ook op Facebook deelt de wel/niet vriendin van Niels een flinke sneer uit.

Lees ook: Alex en Rosanna hebben een wilde nacht gehad

Bron: RTL Boulevard, Instagram, beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook