Deze trend uit de jaren 90 komt terug

Misschien had jij op de middelbare school wel een paar meisjes die het durfden... Maar de meeste van ons wilden wel, maa...

Lees ook

Misschien had jij op de middelbare school wel een paar meisjes die het durfden… Maar de meeste van ons wilden wel, maar mochten of durfden niet. Want toegegeven, deze trend had iets ordinairs. Waar we het over hebben? Over de glittersteentjes voor op je tanden!

Shine, baby, shine

Alsof piercings voor de neus, wenkbrauw en tong nog niet genoeg waren, kwam daar in de jaren 90 ook de versiering voor op je tanden bij. En nee, dan hebben we het niet over de beugels van je lokale orthodontist, maar over de glittersteentjes die je bij de tandarts op je tanden kon laten plakken. Meisjes met een ‘stralende’ glimlach waren dolblij met hun nieuwste accessoire.

Yay or nay?

Nu lijkt deze trend een comeback te maken. Beyoncé en Rihanna maakten de afgelopen jaren al reclame voor tandversiering, door hun grillz – de stoerdere variant – te dragen. Nu geeft Ashley Halsey de voorzet. De Amerikaanse zangeres deelt haar nieuwste tandversiering trots met haar 4 miljoen volgers op Instagram en ook op de eerste magazine cover is de versiering al gespot. Yay or nay?

Lees ook: Dit zijn de 5 populairste sneakers van afgelopen jaar

Bron: Marie Claire, beeld:

Laatste nieuws

Zie ook