Zien: Vader maakt levensgevaarlijke foto’s van zijn baby

Wanneer de kat van huis is, halen papa's gekke dingen met hun kids uit. Dat blijkt nu maar weer opnieuw, want deze vader...

Lees ook

Wanneer de kat van huis is, halen papa’s gekke dingen met hun kids uit. Dat blijkt nu maar weer opnieuw, want deze vader haalt levensgevaarlijke capriolen met zijn 1,5 jaar oude dochtertje Hannah.

Pas op!

Of nou ja, die levensgevaarlijke capriolen líjken zo. Want in werkelijkheid is het allemaal maar nep. De 32-jarige grafisch ontwerper heeft zijn vrienden en familie goed voor de gek gehouden door gebruik te maken van zijn Photoshop skills. Op iedere foto begeeft de kleine Hannah zich in de meest gevaarlijke situaties en wil je bijna schreeuwen: “pas op!!”.

HLH-ziekte

Los van de foto’s heeft de kleine Hannah toch al heel wat meegemaakt in haar jonge leven. Toen ze 10 maanden oud was, moest ze een bot-transplantatie ondergaan. Om haar zeldzame ziekte onder de aandacht te brengen, wil haar vader met deze foto’s iedereen oproepen geld te doneren voor nader onderzoek naar de ziekte. Bekijk de grappige foto’s hieronder (vooral die foto’s op de trap vinden wij doodeng!).

Lees ook: Hilarisch, 2-jarig meisje showt trots haar ‘horloge’

Laatste nieuws

Zie ook