Dit kindmodel is het nieuwste gezicht van L’Oréal Paris

Op 6-jarige leeftijd met je foto viral gaan als het 'knapste meisje van de wereld'. Dat kunnen er maar weinig zegge...

Lees ook

Op 6-jarige leeftijd met je foto viral gaan als het ‘knapste meisje van de wereld’. Dat kunnen er maar weinig zeggen! Het Franse model Thylane Blondeau is er één van en dankzij haar knappe snoet is ze nu het nieuwste lid van de L’Oréal Paris-familie.

Professioneel model

Inmiddels is Thylane al wat ouder en mag ze met haar 16 lentes jong aan de slag als professioneel model. En daar is de modebranche heel blij mee, want iedereen wil Thylane hebben. Al sinds jongs af aan is Thylane een gewild model. In 2011 – toen was ze echt nog maar een kind – maakte ze deel uit van een controversiële photoshoot in de Franse Vogue. De reeks foto’s kwam in opspraak door de poses, de make-up en de stiletto’s die de jonge Thylane droeg. Op 13-jarige leeftijd sierde ze de cover van het tijdschrift Jalouse en afgelopen fashion week liep ze mee in de show van Dolce & Gabbana.

Doutzen

Gister was Thylane jarig en dus oud genoeg om toe te treden tot de knapste familie van de wereld: de modellenfamilie van L’Oréal Paris. Ze mag onder andere Doutzen, Karlie Kloss en Irina Shayk tot haar collega’s rekenen. En Doutzen zou Doutzen niet zijn als ze haar allerliefst welkom zou heten. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Dít is de super knappe neef van Hillary Clinton

Bron: Elle, beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook