Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo ziet de 7-jarige dochter van Catelynn Lowell er nu uit

Als tieners besloten Teen Mom’s Catelynn Lowell en manlief Tyler Baltierra hun kindje af te staan ter adoptie. In de serie kon iedereen volgen hoe dat ging en hoe het stel daarmee dealde. Het meisje is inmiddels bijna 8 jaar oud.

2. Hema onder vuur na poster

Het is niet bepaald de week van de Nederlandse winkelketens. Begin deze week kwam Kruidvat in opspraak vanwege Hitler-afbeeldingen in een tekenboek voor kinderen, nu is Hema aan de beurt. Het warenhuis is de mist ingegaan met een poster…

3. Deze titels verdwijnen deze maand van Netflix

Een nieuwe lading titels op Netflix, betekent helaas ook dat er een aantal films en series moeten verdwijnen om plaats te maken. Ook in april doet de streamingsdienst wat-ie wil en gooit-ie er een aantal titels van af, maar er zijn er ook al een aantal verdwenen. Er zijn dus een aantal series en films die je op de valreep nog kunt kijken via Netflix, en hopelijk ben je niet net te laat voor de al verwijderde titels.

Laatste nieuws

Zie ook