Dit is de nieuwe liefde van Barbie

Samantha - Barbie - van der Plas rouwt niet lang om de breuk met haar en Michael. De realityster heeft een nieuwe man aa...

Lees ook

Samantha – Barbie – van der Plas rouwt niet lang om de breuk met haar en Michael. De realityster heeft een nieuwe man aan de haak geslagen en het is er niet zomaar één.

Manager Jake

“Ik heb een nieuwe liefde. Het is sinds vandaag officieel. We kennen elkaar al vanaf toen ik 17 jaar was”, vertelde Samantha, die nog steeds getrouwd is met Michael van der Plas, aan Shownieuws. Het werd afgelopen maanden duidelijk dat het huwelijk van Samantha en Michael in zwaar weer verkeerde. Jake Hampel, de manager van de twee, probeerde de twee weer bij elkaar te brengen. “Maar ik heb er een hard hoofd in”, zo vertelde hij. Volgens Hampel heeft Samantha recent nog tegen hem gezegd dat Michael haar grote liefde is en blijft. “Van haar heb ik nog niets vernomen over een nieuwe relatie met die Rolf die behalve porno-acteur ook nog werkzaam is bij een Texaco-benzinepomp in het centrum van Den Haag. Ze is kennelijk bewust even van de radar verdwenen en heeft zelfs haar Facebook-pagina verwijderd. Ook Michael kan ik niet bereiken. Officieel weet ik dus nog helemaal nul komma nul en kan dus ook niks bevestigen over Samantha’s liefdesleven. zo weet ik niet of ze daadwerkelijk met Shownieuws heeft gesproken.”

Michael reageert

Michael heeft in ieder geval gereageerd op Samantha’s nieuwe vlam. “Zo kogel is door de kerk. Ze is er eindelijk eerlijk over wat al maanden speelt”, aldus Michael van der Plas op Facebook. “Ze heeft toegegeven dat ze een ander heeft. (…) O ja, ze is nog getrouwd. Maar goed, wens ze veel geluk en liefde toe! Ik ga verder met mijn leven.” Ouch!

Bron: Nu.nl, AD, Facebook, Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook