Temptation Islands Rosanna heeft spijt van haar deelname

Temptation Islands Rosanna maakt de tongen flink los, bij de kijkers thuis. Toch doet de krullenbol nu uit de doeken aa...

Lees ook

Temptation Islands
Rosanna maakt de tongen flink los, bij de kijkers thuis. Toch doet de krullenbol nu uit de doeken aan Coen en Sander, dat ze eigenlijk wel spijt heeft van haar deelname. “Ik kan er niet naar kijken, ik begrijp überhaupt niet dat je eraan meedoet”, aldus Coen aan Rosanne.

Emoties

“Ja, ik heb er ook spijt van. Voor zo’n programma denk je van: ‘dat kan ik wel’, maar als je daar eenmaal bent en je ziet dingen van je partner die je niet leuk vindt…”, begint ze. “Nou ik heb vooral ook dingen gezien van jou gezien, hoor”, aldus Coen. “Ja klopt, en ik denk soms ook op tv van: ‘wat zeg jij nou weer, Roos’. Maar je zit vol emoties daar en vol drank, lekkere mannen die wat van je moeten… Doe het zelf maar eens”, besluit ze. Afgelopen week was de pittige dame nog in opspraak omdat ze een wel heel wilde nacht met ‘King Kong’ Alex gehad zou hebben. En dat zorgde voor de nodige spanning. Waar je HIER alles over leest.

Laatste nieuws

Zie ook