Waldemar Torenstra: ‘Eerlijk gezegd vind ook ik een jonge vrouw aantrekkelijker’

Hij schakelt moeiteloos tussen caveman en activisten komt uit een familie die half aristocratisch is en half volks. Graz...

Lees ook

Hij schakelt moeiteloos tussen caveman en activisten komt uit een familie die half aristocratisch is en half volks. Grazia onderzocht de tegenstellingen in Waldemar Torenstra (43), die deze maand te zien is in de telefilm De Aflossing en in de serie Vechtershart.

Ouder worden

“Ik was eigenlijk nooit bezig met ouder worden. Tijdens de intensieve voorbereiding voor Vechtershart merkte ik er niets van dat ik de veertig gepasseerd ben. Maar toen ik wat vaker geblesseerd raakte, begonnen mensen op te merken: ‘Tja, je wordt ook wel wat ouder.’ Voor het eerst stak mij dat. Echt niet, fak jou!, dacht ik toen. Ik leef ook nog met de illusie dat het bij mij nog niet zo’n vaart loopt. Jammer dat in onze samenleving jeugdigheid meer gewaardeerd wordt dan wijsheid en ouderdom.”

Wijsheid

Dus hij kijkt liever naar een oudere vrouw met hangbillen dan een strake, jonge dame? “Ik zou willen dat ik het hangende velen de wijsheid te gek zou vinden, maar eerlijk gezegd vind ook ik een jonge vrouw aantrekkelijker. En ik zie het niet voor me dat ik op mijn zeventigste met een gerimpeld, oud lijf nog steeds sex zal hebben. Maar ik hoop dat het ouder worden per stap went.”

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

Laatste nieuws

Zie ook