Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ex Roxeanne Hazes heeft nieuwe vlam

Nick van Delft is na een relatie van vijf jaar met Roxeanne opnieuw gelukkig in de liefde. Dressuurruiter Denise van de Lee is sinds februari zijn vriendin. En dat het serieus is, moge duidelijk zijn. Hij heeft de gelukkige dame namelijk meteen op zijn arm laten tatoeëren.

Temptations Jolien plaatst cryptisch bericht op social media

Temptation Island volgers vermoeden dat het over en uit is tussen koppel Jolien en Herbert. “Herbert ik wens je een gelukkige verjaardag, dat het beste jou pad mag kruisen. Je bent/was niet enkel mijn partner maar ook mijn beste vriend, hoe dan ook zal ik er altijd voor u zijn!”, schrijft ze op Instagram bij een foto. Hmmm…. Was?

Monica Geuze over haar geneusde schaambeen

Monica Geuze is in het programma Dutch Ridiculousness openhartig over een zeer pijnlijk voorval.Ik heb weleens op de fiets van mijn broer gefietst en toen knalde ik dus keihard met mijn, uhmm… vagine, tegen die stang aan. En ik dacht echt dat ik doodging. Heel dat schaambeen was gewoon drie weken beurs”, vertelt ze. “Ik denk dat je k*t dan gekneusd is.”

Laatste nieuws