De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Khloe Kardashian klaar om te trouwen

First comes love, then comes marriage… Voor Khloe wordt dat misschien wel werkelijkheid! In een interview met het tijdschrift ES Magazine heeft de realityster laten weten dat ze het wel ziet zitten om in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend, basketballer Tristan Thompson. Als hij haar morgen zou vragen? “Ik zou ja zeggen!” roept ze meteen. “Ik wil heel graag een gezin. We hebben het erover gehad.”

Kardashians onder vuur

Zussen Kim, Khloe en Kourtney Kardashian prijken op de Instagram van Khloe met een nieuwe foto. Ze worden echter bedolven onder kritiek, omdat ze bontjassen dragen. De zussen hebben niet gereageerd op de commotie.

Politie aan de deur van Kendall Jenner

Er ontstond veel paniek onder fans toen bleek dat de politie aan de deur van Kendall stond. Het bleek dat er een man met een drone om haar huis heen vloog. Uit voorzorg werd de politie dus opgetrommeld. Zijn auto werd onderzocht, maar er werd niets verdachts gevonden, waarna hij weer mocht gaan.

Laatste nieuws

Zie ook