Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Pikante filmpjes en foto’s Mel B mogen niet openbaar worden gemaakt

Nu de rechter Stephen Belafonte nadrukkelijk heeft verboden om pikante filmpjes en foto’s van Mel B openbaar te maken, kan de Spice Girls-zangeres weer opgelucht adem halen. De voormalige popster diende dit verzoek in, omdat haar ex-man hier al meerdere keren mee gedreigd had. Maar dat is nog niet alles waarover Mel B zich druk maakte. Zo verzocht ze de rechter ook om hem te dwingen de locatie en toegangscode van zijn geheime opslagunit te geven. Volgens haar zouden daar dozen vol persoonlijke spullen en herinneringen van de zangeres staan. De zangeres beweert dat haar ex-man en hun voormalige nanny, die hij volgens Mel B bezwangerd zou hebben en vervolgend dwong om een abortus te plegen, deze dingen gebruiken om haar af te persen. Ai!

Kanye West brengt eigen juwelenlijn op de markt

Naast een eigen kleding- en schoenenlijn, gaat de rapper nu ook aan de slag met sieraden. De man van Kim Kardashian onthulde in een interview dat hij een eigen juwelenlijn heeft ontworpen. “Ik wilde iets maken dat tijdloze liefde zou vertegenwoordigen”. Zijn liefje is in ieder geval fan van de sieraden die hij samen met de bekende juwelier Jacob Arabo ontwierp. Zo droeg ze eerder al drie kettingen van zijn collectie bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards 2016 en ook tijdens Paris Fashion Week afgelopen oktober, hing er een ketting van haar man om haar nek. Tijdens de overval die destijds plaatsvond zouden ook sieraden uit zijn collectie zijn meegenomen, al heeft de realityster gelukkig alles dubbel in haar bezit.

Meghan Markle stopt met lifestylewebsite

Nu de Suits-actrice zich volop op haar carrière en haar rol als toekomstige prinses moet focussen, heeft ze besloten te stoppen met haar lifestylewebsite The Tig. De brunette was ongeveer drie jaar lang de eigenaar van de website, maar heeft nu zelf aangekondigd te gaan stoppen. En daarmee komt er een einde aan haar platform, waar ze onder andere berichten deelde over reizen en lekker eten. “Na bijna drie mooie jaren dit avontuur met jullie te hebben gedeeld, is het tijd om vaarwel te zeggen tegen The Tig. Wat startte als een project dat is ontstaan vanuit passie, ontwikkelde zich tot een geweldige gemeenschap vol met inspiratie, plezier en frivoliteit”.

Bron: Telegraaf, RTL, Nu.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws