Moeder gaat viral na hilarische foto van bevalling

Toen Natalie Bancroft zwanger raakte van haar derde kindje, wist ze direct dat ze thuis wilde bevallen. Op deze man...

Lees ook

Toen Natalie Bancroft zwanger raakte van haar derde kindje, wist ze direct dat ze thuis wilde bevallen. Op deze manier konden haar andere twee kinderen er bij zijn, iets wat ze erg graag wilde. Maar toen ze haar baby tijdens een waterbevalling na al die maanden te zien kreeg, was ze in eerste instantie compleet in shock…

Verrassing

De moeder van drie beviel zonder enige complicaties van zoon Simon, nadat ze een paar uur lang in een bad had gelegen. Fotograaf Laura Fifield was bij de bevalling aanwezig en zette de trotse moeder en zoon op de foto. “De ouders wisten vooraf niet wat het geslacht van hun kindje was, dus dat ze weer een jongetje hadden gekregen was een totale verrassing”.

Hilarisch

Maar dat bleek niet de enige verrassing te zijn. “Toen hij werd geboren, bleek het echt een enorme baby te zijn. Toen hij werd gewogen, bleek hij iets meer dan 5 kilo te wegen”. Natalie was dan ook enorm verbaasd toen ze haar baby zag, wat een hilarische foto opleverde. De foto ging binnen no time viral. “Ik kan echt geen genoeg krijgen van deze foto. Haar reactie is geweldig!”, luidt één van de reacties. Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘em hieronder!

Lees ook: Voetbalvrouw deelt vlak na bevalling foto’s van haar buik

Bron: The Mirror Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook