Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Waarom je nooit de waterkoker een tweede keer mag aanzetten
Als er nog een laagje water in de waterkoker zit en jij zin hebt in een kop thee, is de kans groot dat je ‘m voor de tweede keer aanzet zonder het water te vervangen. Dat kun je maar beter niet meer doen, waarschuwt de UK Tea and Infusions Association. Zo meldt Marie Claire.


2. Oma breit haaiendeken voor kleinzoon, maar vergeet belangrijk detail

Iedereen kent wel een oma die al haar kleinkinderen voorziet van gebreide truien, sokken en sjaals. Toen een jongen aan zijn oma vroeg of zij voor hem een haaiendeken wilde maken, wilde zij dit uiteraard met alle liefde voor hem breien. Maar toen de deken eindelijk klaar was, stond haar kleinzoon een onvergetelijke verrassing te wachten.

3. Voetbalvrouw deelt vlak na bevalling foto’s van haar buik

Rebekah Vardy (34) is getrouwd met de Engelse profvoetballer Jamie Vardy en is moeder van vier kinderen. Op social media werd zij overspoeld met negatieve reacties van fat-shamers die vonden dat zij na de geboorte van haar vierde kindje nog veel te dik was. Rebekah was het zat dat iedereen er maar vanuit gaat dat je enkele weken na je bevalling weer een plat buikje moet hebben. Ze besloot een post-bevallingsshoot te doen en al haar negatieve volgers een poepie te laten ruiken, maar ook om een inspiratie te zijn voor vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als zij.

4. Lichaam van ‘Amerikaanse Maddie McCann’ teruggevonden 5 jaar nadat ze uit slaapkamer verdween

Isabel Celis verdween in 2012 op 6-jarige leeftijd uit haar slaapkamer in de Amerikaanse stad Tucson. Opvallend was dat haar raam open stond en enkel haar knuffel nog op bed lag. De grootschalige zoektocht leverde niets op. Nu, vijf jaar later, heeft de politie haar lichaam teruggevonden.

5. Achtergronddanseres Beyoncé doet een boekje open over zangeres

Ashley Everett werkt al negen jaar voor Beyoncé. Ze heeft zich opgewerkt van invalkracht tot hoofddanseres, en dat is een prestatie om trots op te zijn. Aan Health Magazine vertelt de roodharige danseres hoe het is om voor en met de grote ster ter wereld te werken.

Laatste nieuws

Zie ook